Töltsd le az ingyenes ebookot: 9 lépés a jobb alvásért

Palma Coffee Table Scene Creator 3

Ingyenes útmutató

Tekints be a válaszkész alvástámogatás világába, és tegyél már ma valamit a jobb alvásért!

Ismerd meg az alvástámogatás alapjait és azt a 9 lépést, ami hozzásegíthet a jobb alváshoz és a kiegyensúlyozott mindennapokhoz.

Nyugodt baba, nyugodt anya

Az anyukák alapvető eszköztára a jobb alvásért, amit beépíthetsz a mindennapokba

Szerezz biztonságérzetet a babaalvásról tanulva

Erősítsük meg az evezőidet az információk viharos tengerén. A babák alvásának tudományos alapismereteivel tudatosabb és magabiztosabb anyává válhatsz.

Ismerd meg a holisztikus szemléletmód alapjait

Vonjuk fel a vitorlákat és tekintsük át, milyen sokrétű is ez a kaland. Megmutatom, hogyan szemléld komplexen a helyzetedet és a babádat a jobb döntésekhez.

Kerülj összhangba az anyai öszönteiddel

Nézz rá arra a bizonyos iránytűre. A szükséges alapok megtanulása után már képes leszel bízni magadban és hallgatni az intuícióidra, ami segít megoldani a helyzeteket.

visszajelzések

Mit mondanak azok az anyukák, akik olvasták az ebookot?

5/5

“Segített megfelelő mederbe terelni az altatás körüli bizonytalanságokat”

Rengeteg ellentmondással találkoztam, így mindig úgy éreztem, hogy valamit rosszul csinálok. Amellett, hogy éreztem, hogy jól csinálunk dolgokat a baba körül, folyton megkérdőjeleztem magam, hogy de biztoos?!…ez a leírás megerősíthet mindenkit abban, hogy IGEN! Az e-book rengeteg olyan kulcs mondatot tartalmaz, amivel a megfelelő mederbe terelhetjük az altatás körüli bizonytalanságokat!

Bodnár-Pap Erika

Bodnár Pap Erika
5/5

“MINDENKINEK szívből ajánlom, aki harcol saját magával”

Ezt most el sem tudom mondani, mennyire jókor jött az életemben! Jelenleg egy bizonytalanabb fázisban vagyok, és alaptalanul. Mert minden rendben van az alvásunkkal. Viszont ez nagyon megerősített most abban, hogy jól csinálom és akárhányszor elbizonytalanodok, újra és újra el fogom olvasni. Bárcsak szülés előtt olvastam volna már ezt, nem lett volna egész idáig ennyi kétely bennem.

Pálurné Gulyás Barbara

Gulyás Barbara mod
5/5

“Hiánypótló ebook!”

Segített abban, hogy lássam, mennyire összetett dolog a babák alvása, hogy ez nem egy olyan dolog, ami a “jó” anyáknak megy, a “rossz” anyák pedig éjszaka zokogva bújják az alvásról szóló fórumokat, mert ők nem képesek elaltatni a gyermeküket. Segített, hogy lássam, milyen pontokon lehetek hatással az éjszakákra, hogy nem csak az esti altatáson múlik az alvás(unk) minősége.

Takács-Langó Zsófia

Takács Langó Zsófia 2 mod
5/5

“Ki is nyomtattam, hogy mindig kéznél legyen”

Nagyon tetszik, hogy könnyen érthető és átlátható lépésekben összeszedted a legfontosabb pontokat. A koregulációs és az alvásmennyiségek részben még így a konzultáció után is kaptam hasznos infót. A csekklisták szuper hasznosak, az idézeteket pedig kitettem az otthoni üzenőfalunkra, hogy fáradtan, nyűgösen is rápillantva emlékeztessen, hogy ez is elmúlik.

Kiss Beáta

Kiss Beáta
1 (15 of 22) mod2
flower 1

Ha nem tudod, hol kezdd

Stabil alapokkal, a babád és önmagad megismerésével tudod legjobban optimalizálni az alvást

Hajdu Krisztina vagyok, alvásszakértő, babaalvás edukátor, alvástanácsadó, szoptatási segítő, certified Holistic Sleep Coach.

Szeretnék abban segíteni neked, hogy megismerd a válaszkész alvástámogatás és a biztonságos kötődés világát, ami válaszokat nyújthat a folyton elbizonytalanodó anyai énednek a babák alvását ölelő soksoksok kérdésben.

Ezzel a 20 oldalas útmutatóval betekintést nyerhetsz abba szemléletmódba és eszköztárba, amivel a munkám során több száz anyukának segítettem a lehető legjobb alvás megteremtésében.

Neked való ez az ebook, ha úgy érzed, nehéz eligazodni a sok információ és a kéretlen tanácsok útvesztőjében, viszont azt egészen biztosan tudod, hogy szeretettel, és nem pedig az alvástréning drasztikus módszereivel szeretnél közeledni a babádhoz.

Tedd meg az első lépést

Töltsd le ingyenesen az ebookot és érd el a lehető legjobb alvást a családod számára

A babád, te és a szeretteid mind megérdemlitek a kiegyensúlyozott mindennapokat.

Palma Coffee Table Scene Creator 3 mod

Várólista feliratkozás